Ενεργειακά κουφώματα PVC

Η G-ECO σας προσφέρει ενεργειακά κουφώματα PVC, των κορυφαίων οίκων:

σε όλες τις τυπολογίες και με πληθώρα επιλογών στα προφίλ, τους μηχανισμούς, τις υαλώσεις και τους χρωματισμούς, στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

Πλεονεκτήματα συνθετικών κουφωμάτων (PVC)

ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ
Τα Συνθετικά κουφώματα κατασκευάζονται με Γερμανικά προφίλ PVC-U που σύμφωνα με τις οδηγίες του DIN EN 4108 πληρούν υψηλές απαιτήσεις θερμικής μόνωσης και αποκλείουν την συγκέ-ντρωση υδρατμών στην εσωτερική πλευρά του σπιτιού. Ο συντελεστής θερμοδιαπερατότητας (θερμομόνωσης) των προφίλ είναι στο απλούστερο-οικονομικότερο προφίλ Uf ≤ 1,3 W/(m2K). Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι τα καλύτερα προφίλ αλουμινίου έχουν συντελεστή θερμοδιαπερατότητας Uf πολύ πάνω από 2,0 W/(m2K)

ΗΧΟΜΟΝΩΣΗ
Σύμφωνα με τις οδηγίες του DIN EN 4109 ο συντελεστής ηχομόνωσης βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα και σε συνάρτηση με ειδικούς υαλοπίνακες ανάλογης ηχομόνωσης επιτυγχάνεται η μείωση των εξωτερικών θορύβων κατά 70%. Έτσι εξασφαλίζεται η προστασία εναντίον του θορύβου που ολοένα γίνεται και πιο απαραίτητη. Ο συντελεστής ηχομόνωσης με υαλοπίνακα διατομής 4-12-4 είναι κατ’ελάχιστον 38 dB.

ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ & ΜΑΚΡΟΖΩΙΑ
Τα συνθετικά κουφώματα δεν απαιτούν βάψιμο και γενικά συντήρηση. Καθαρίζονται εύκολα, δεν σαπίζουν, δεν στρεβλώνουν, δεν σκουριάζουν ακόμη και σε παραθαλάσσια κλίματα. Τα συνθετικά κουφώματα αντέχουν για πάντα χάρη στην ποιότητα υλικών που χρησιμοποιούνται αλλά και χάρη στην σύγχρονη τεχνολογία. Για αυτόν τον λόγο χαρακτηρίζουμε τα συνθετικά κουφώματα σαν επένδυση για το σπίτι.

ΣΤΕΓΑΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ
Από τις κυριότερες ιδιότητες των συνθετικών κουφωμάτων είναι η υψηλή αντίσταση τους στην βροχή και στους δυνατούς ανέμους καθώς και η στεγανότητα των αρμών. Οι μετρήσεις που έγιναν σε γερμανικό ινστιτούτο κατά DIN EN 1026/DIN EN 1027 που αφορούν την υδατοδιαπερατότητα κατέταξαν τα βασικά (πιο απλά προφίλ) των κουφωμάτων μας, στην κατηγορία Klasse 3/Klasse 7a δηλαδή αντοχή στην υδατοδιαπερατότητα σε ανέμους με ταχύτητα έως 110km/h. (Pruf-Zertifikat τις 13-13-02)

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Χρησιμοποιούμε χερούλια ασφάλειας HOPPE SECUSTIC, που δεν επιτρέπoyn την περιστροφή του χερουλιού εάν το παράθυρο δεν είναι κλειστό. Επίσης στο βασικό πακέτο, χρησιμοποιούμε μηχανισμούς περιμετρικής μανδάλωσης SIEGENIA, με στάνταρ ανάκλιση και κλειδώματα ανά 70 cm Αυτά τα στοιχεία κατατάσσουν τα Συνθετικά Kουφώματα που σας προσφέρουμε στην κατηγορία WK2 η οποία είναι ιδανική λύση για αυξημένη ασφάλεια.

ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΧΕΔΙΩΝ & ΧΡΩΜΑΤΩΝ
Με την μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων που υπάρχει σήμερα στα προφίλ έχουμε την δυνατότητα να ικανοποιήσουμε όλα τα γούστα που μπορεί να αφορούν χρώματα, σχέδια , ειδικές κατασκευές υψηλής αρχιτεκτονικής και λειτουργικότητας.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ
Τα προφίλ των συνθετικών κουφωμάτων έχουν την ιδιότητα να σβήνονται μόνα τους (αυτισβενόμενα) όταν δεν υπάρχει αναφλεκτική πηγή. Έτσι δεν συμμετέχει ενεργά σε φωτιά διότι έχει την ιδιότητα να αναθερμαίνεται δύσκολα σύμφωνα με το DIN EN 4102Β1.

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Δεν απαιτείται η κατανάλωση ξυλείας που έχει άμεση επίπτωση στον δασικό πλούτο της χώρας και είναι φιλικά προς το περιβάλλον γιατί έχουν την ικανότητα να ανακυκλωθούν εξ΄ ολοκλήρου. Όλα τα χρησιμοποιούμενα υλικά είναι πλήρως ανακυκλώσιμα και ανήκουν στην κατηγορία GREEN-LINE. Επιπρόσθετα τόσο ο όμιλος PROFINE (KBE, KOMMERLING,..), όσο και η ALUPLAST δίνουν εξαιρετική βαρύτητα και προσοχή, στην περιβαλλοντικά φιλική διαδικασία παραγωγής, ελαχιστοποιώντας έτσι το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα.

Εικόνα 1
Εικόνα 2

Επιπρόσθετες Πληροφορίες για τα Κουφώματα PVC

Όλα τα προσφερόμενα κουφώματα :

 • διαθέτουν Γραπτή Εγγύηση Καλής Λειτουργίας:
  - Προφίλ 15 χρόνια,
  - χρώματος 10 χρόνια,
  - μηχανισμών 10 χρόνια,
  σύμφωνα με τους επισυναπτόμενους όρους εγγύησης (θα σας χορηγηθεί, ξεχωριστά έντυπο γραπτής εγγύησης
 • διαθέτουν στάνταρντ ανάκληση και 2 χερούλια ασφαλείας,
 • έχουν πιστοποιημένα κορυφαία ενεργειακά χαρακτηριστικά και παραδίδονται κατ’ ελάχιστο με:
  - συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας πλαισίου Uf≤1,3 W/m2K
  - στάνταρντ διπλή ενεργειακή υάλωση 24mm,(4/16/4), + 90% Argon, + επίστρωση Low-e τεσσάρων εποχών με Ug≤1,1 W/m2K στο βασικό πακέτο . Διαθέτουν επίσης όλες τις σχετικές πιστοποιήσεις και CE.

Όλα τα ανοιγόμενα κουφώματα είναι με μηχανισμούς SIEGENIA και διαθέτουν περιμετρικούς μηχανισμούς μανδάλωσης για βέλτιστη ασφάλεια. Στα συρόμενα χρησιμοποιούνται αυτόματοι μηχανισμοί VW, για υποδειγματική αθόρυβη και βέλτιστη λειτουργία, χωρίς καμία υποχώρηση σε θέματα ασφαλείας. Στα τυχόν πατζούρια χρησιμοποιούνται αυτόματοι μηχανισμοί ROTO. Στα τυχόν ρολά συμπεριλαμβάνονται μηχανισμοί ασφάλισης και κουτιά Thermo με θερμοδιακοπή (για τα επικαθήμενα αλουμινίου), για βέλτιστα ενεργειακά χαρακτηριστικά. Στην περίπτωση επιλογής επικαθήμενων κουτιών PVC για τα ρολά, σ’αυτά τοποθετείται μόνωση πολυουρεθάνης, για βελτιστοποίηση των ενεργειακών χαρακτηριστικών. Χρησιμοποιούμε φυλλαράκι αλουμινίου με πολυουρεθάνη επενδυμένο με FOIL της RENOLIT, προκειμένου να επιτευχθεί:

 • το βέλτιστο αισθητικό αποτέλεσμα, χωρίς διχρωμίες.
 • η μέγιστη αντοχή ακόμα και σε ακραία καταπόνηση (ακραίες θερμοκρασίες και καιρικές συνθήκες, μακροχρόνια έκθεση σε έντονη ηλιακή ακτινοβολία, υγρασία, αλάτι, χτυπήματα κ.λ.π.)

Η τοποθέτηση των νέων κουφωμάτων θα γίνει από εξειδικευμένο συνεργείο.

Για οποιαδήποτε τροποποίηση, ερώτημα απορία ή διευκρίνιση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας

 

 

Εκτίμηση κόστους / Προσφορά

Ενημερώστε μας για τις ανάγκες σας και θα σας στείλουμε την προσφορά μας.

Έκπτωση 10% για προσφορές μέσω Internet.