Ενεργειακά κουφώματα

Η G-ECO δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στον χώρο των Ενεργειακών Κουφωμάτων, έχοντας αποκτήσει τεράστια εμπειρία στον χώρο. Εξειδικευμένο προσωπικό είναι διαρκώς στην διάθεση του πελάτη, έτοιμο να σας δώσει ευέλικτες οικονομικές και εξατομικευμένες λύσεις, ακόμα και στις πιο απαιτητικές-ειδικές περιπτώσεις.

Διαθέτουμε επίσης έμπειρα και πιστοποιημένα συνεργεία τοποθέτησης, κάτι που είναι πρωταρχικής σημασίας, για τον συγκεκριμένο χώρο. Σας παρέχουμε πληθώρα επιλογών, τόσο σε τύπους:

όσο σε τυπολογίες ενεργειακών κουφωμάτων :

αλλά και σε και περιφερειακά-συμπληρωματικά και συναφή είδη κουφωμάτων:

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε τους τύπους των κουφωμάτων που κατασκευάζονται και συνηθίζονται στην ελληνική αγορά. Πολύ συχνά παρουσιάζεται το φαινόμενο να επιλέγεται ο τύπος των κουφωμάτων σε μία κατοικία όταν πλέον τα κτισίματα έχουν ολοκληρωθεί και ο ενδιαφερόμενος αγοραστής καθώς συζητεί με τον κατασκευαστή, διαπιστώνει ότι πολλά πράγματα δεν είναι όπως τα είχε υπολογίσει. Ορισμένες σημαντικές από τις αποφάσεις αυτές θα πρέπει να παρθούν πριν από την έναρξη των χτισιμάτων, ή και ακόμα σε συνεργασία με τον μηχανικό σας και τον αρχιτέκτονά σας κατά την εκπόνηση της μελέτης των σχεδίων των χώρων σας. Θα πρέπει λοιπόν να έχετε καταλήξει στην απόφαση για το είδος των κουφωμάτων σας και η επιλογή αυτή θα πρέπει να είναι ανάλογη με τις ιδιαιτερότητες και τον τύπο της οικοδομής, τις κλιματολογικές συνθήκες που επικρατούν στο συγκεκριμένο τόπο, αλλά και τυχόν δεσμεύσεις και περιορισμοί που επιβάλλουν πολεοδομικοί κανονισμοί της περιοχής.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, θα σας κατευθύνει στην βέλτιστη λύση, που θα ικανοποιήσει τις ανάγκες σας, σε αισθητικό, τεχνικό, οικονομικό αλλά και χρηματοδοτικό επίπεδο.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ζητήσετε προσφορά

Γιατί να αντικαταστήσω τα παλιά κουφώματα;

Γλυτώστε χρήματα
Η αντικατάσταση των παλιών σας κουφωμάτων είναι μια ιδιαίτερα αποδοτική και σκόπιμη επένδυση. Τα νέα ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου μπορούν να εξοικονομήσουν σε ένα διαμέρισμα 90m2, έως και 1100 €/έτος από τα έξοδα θέρμανσης του σπιτιού, ενώ για τους καλοκαιρινούς μήνες το ποσό από την ψύξη μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 300 €/έτος. Αν μάλιστα χρησιμοποιήσουμε ενεργειακά κουφώματα ξύλου ή ιδανικά κουφώματα PVC που έχουν σαφώς καλύτερα ενεργειακά χαρακτηριστικά, η προαναφερθείσα εξοικονόμηση μπορεί να γίνει πολύ μεγαλύτερη. Υπολογίστε λοιπόν πόσα κερδίζετε, σε χρήματα και ενέργεια, με την αντικατάσταση των κουφωμάτων.

Κοιμηθείτε ήσυχα
Η ηχορύπανση είναι σήμερα μία από τις κύριες αιτίες υποβάθμισης της ποιότητας ζωής στις πόλεις. Είναι επιβλαβής για την υγεία, αυξάνοντας το στρες και δημιουργώντας προβλήματα ύπνου. Οι ηχομονωτικοί υαλοπίνακες είναι η λύση αφού απομονώνουν τον υπερβολικό θόρυβο και τις βλαβερές συνέπειές του. Για όλους τους παραπάνω λόγους επενδύστε κάποια επιπλέον χρήματα στους υαλοπίνακες του σπιτιού σας και κυρίως των υπνοδωματίων, διότι αυτή η επένδυση θα σας ακολουθεί …καθημερινά και για πάντα.

Ασφαλίστε την περιουσία σας
Οι κλοπές και οι διαρρήξεις είναι πλέον μάστιγα στις σύγχρονες κοινωνίες. Τα νέα ενεργειακά κουφώματα που σας προσφέρουμε,, είναι εξαιρετικά βελτιωμένα σ’ αυτόν τον τομέα, με δεκάδες λύσεις ανάλογα με το επίπεδο ασφαλείας που θέλετε να έχετε. Όλα τα κουφώματα που σας προσφέρουμε έχουν μηχανισμούς περιμετρικής ασφάλισης και πληρούν τουλάχιστον το βασικό επίπεδο ασφαλείας WK1. Με μια μικρή επιβάρυνση, σας παρέχουμε μηχανισμούς περιμετρικής ασφάλισης με μανιτάρια ανά 70 cm, εξασφαλίζοντας ένα πολύ καλό επίπεδο ασφαλείας (WK2) . Σας παρέχουμε επίσης δυνατότητα για χρήση τριπλών υαλοπινάκων ή υαλοπινάκων με τρίπλεξ, καθώς και δυνατότητα χρήσης ειδικών κλειδαριών ασφαλείας, για επίτευξη κορυφαίου επίπεδου ασφαλείας WK3. Το σημαντικότερο, όμως, είναι ότι λειτουργούν αποτρεπτικά για τους διαρρήκτες ασφαλίζοντας την περιουσία σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Δείτε λύσεις για να αυξήσετε την ασφάλεια κουφωμάτων.

Αυξήστε την τιμή μεταπώλησης ή ενοικίασης
Τα νέα ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου αυξάνουν την τιμή μεταπώλησης ενός ακινήτου και είναι πλέον προαπαιτούμενο για κάθε υποψήφιο αγοραστή ή ενοικιαστή. Με τα νέα ενεργειακά κουφώματα γλυτώνει αρκετά χρήματα σε θέρμανση ή/και ψύξη και το διαμέρισμα γίνεται πιο ελκυστικό. Επιπροσθέτως έχουμε καλύτερο ενεργειακό πιστοποιητικό που πλέον είναι απαραίτητο.

Όμορφα από έξω και από μέσα
Με την αντικατάσταση των παλαιών κουφωμάτων μπορείτε να κερδίσετε χώρο στο διαμέρισμά σας απομακρύνοντας τα μεγάλα ξύλινα κουτιά των ρολών, αλλά κυρίως, έχετε τη δυνατότητα να δώσετε χρώμα και προσωπικό στυλ μέσα από μια τεράστια γκάμα χρωμάτων που ανανεώνουν τα παλαιά διαμερίσματα.

Ανασάνετε
Η Σύγχρονη τεχνολογία με τους καινούργιους μηχανισμούς επιτρέπει τη λειτουργία των σύγχρονων παραθύρων, πολύ πιο εύκολα, με περισσότερους τρόπους και κυρίως ασφαλέστερα. Πλέον το σπίτι σας μπορεί να αερίζεται με ασφάλεια, ενώ απουσιάζετε. Με τα νέα εξώφυλλα επιτρέπεται έως και 25% του ήλιου και του αέρα να μπαίνει μέσα στο σπίτι, ενώ αυτά είναι κατεβασμένα.

Προστατέψτε τα έπιπλά σας και τις οικοσκευές σας
Με την πάροδο του χρόνου η ηλιακή θερμότητα και η επιβλαβής υπεριώδης ακτινοβολία συμβάλλουν στο ξεθώριασμα των επίπλων, των υφασμάτων, των έργων τέχνης και των δαπέδων και μπορεί να προκαλέσουν άνισες ή πολύ υψηλές θερμοκρασίες στο εσωτερικό ενός κτηρίου Οι σύγχρονοι υαλοπίνακες προστατεύουν (φίλτρα προστασίας) τα έπιπλά σας και τις οικοσκευές σας από τις βλαβερές αυτές συνέπειες.

Σταματήστε τους ανεπιθύμητους επισκέπτες
Τοποθετήστε σήτες σε όλα τα κουφώματα σταματώντας τους ανεπιθύμητους επισκέπτες (έντομα, τρωκτικά). Με τα νέα διάτρητα ρολά, επιτρέπεται έως και 25% του ήλιου και του αέρα να μπαίνει μέσα στο σπίτι, ενώ αυτά είναι κατεβασμένα. Μπορούν να κατασκευαστούν σε οποιαδήποτε διάσταση , είναι κατασκευασμένες απο άκαυστα υλικά και υπάρχει η δυνατότητα να είναι σχεδόν αφανείς συμβάλλοντας στην καλαισθησία του χώρου αλλα και στην ανεμπόδιστη θέα.

Τι είναι τα ενεργειακά-θερμομονωτικά κουφώματα;

Ενεργειακά κουφώματα θεωρούνται τα κουφώματα, που απομονώνουν τον εσωτερικό μας χώρο από τις εξωτερικές συνθήκες. Με άλλα λόγια, διατηρούν τις συνθήκες, ενός εσωτερικού χώρου, σταθερές. Αυτό πρακτικά σημαίνει, ότι το χειμώνα καταναλώνουμε λιγότερη ενέργεια για να θερμάνουμε την κατοικία μας ή το καλοκαίρι να την ψύξουμε. Μειώνουμε δηλαδή το ενεργειακό αποτύπωμα του σπιτιού μας, κατά περιπτώσεις, έως 30% και αυτό μεταφράζεται και σε μεγάλη εξοικονόμηση χρημάτων και πόρων.

Γιατί ενεργειακά- θερμομονωτικά κουφώματα;

Μεγάλη πηγή διαρροής ενέργειας προς το περιβάλλον είναι τα τζάμια και τα κουφώματα. Υπολογίζεται ότι μόνον αν αντικατασταθούν με διπλά τζάμια επιτυγχάνεται μείωση της κατανάλωσης κατά 32-35%, ενώ με ταυτόχρονη μόνωση των εξωτερικών τοίχων, που είναι απλή και για υπάρχουσες οικοδομές, η εξοικονόμηση φτάνει στο 50+%.

Σχετικά με την θέρμανση ενός διαμερίσματος, η χρήση ενός κουφώματος αλουμινίου με θερμοδιακοπή, σε σχέση με το απλό αλουμίνιο, μειώνει έως και 1/3 την απώλεια της θερμότητας από τα κουφώματα και μπορεί να μειώσει έως και 1/5 τα έξοδα θέρμανσης. Αν μάλιστα χρησιμοποιήσουμε ξύλινα ή ακόμα καλύτερα κουφώματα PVC, που έχουν σαφώς καλύτερα ενεργειακά χαρακτηριστικά, τα προαναφερθέντα μεγέθη αλλάζουν εντυπωσιακά προς το καλύτερο.

Στην Ελλάδα υπολογίζεται ότι υπάρχουν πάνω από 50 εκατομμύρια τετραγωνικά μέτρα κουφωμάτων παλαιάς τεχνολογίας με μονό τζάμι, που στο άμεσο μέλλον θα πρέπει να αντικατασταθούν. Αν όλα τα κουφώματα παλαιού τύπου αντικατασταθούν με νέα, σύγχρονης τεχνολογίας κουφώματα, με χαμηλό συντελεστή εκπομπής Low-E διπλών υαλοπινάκων, τα οφέλη που προκύπτουν από την εξοικονόμηση ενέργειας υπολογίζονται σε 500 εκ. ευρώ ετησίως.

Το πόσο μονωτικό είναι ένα κούφωμα, ή ένα υλικό, μετριέται με το συντελεστή θερμοπερατότητας, Uf. Όσο πιο μονωτικό είναι ένα υλικό, τόσο η τιμή του συντελεστή θερμοπερατότητας πλησιάζει προς το μηδέν. Στα σύγχρονα ενεργειακά κουφώματα, ο συντελεστής Uf, πρέπει να είναι κάτω από το 2,53W/m2K.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι σε ένα καλό κούφωμα-προφίλ:

 • Αλουμινίου με θερμοδιακοπή, ο συντελεστής θερμοπερατότητας Uf, είναι 2,4 W/m2K,
 • Ξύλου, ο συντελεστής θερμοπερατότητας Uf, είναι γύρω στο 2,0 W/m2K,
 • PVC, ο συντελεστής θερμοπερατότητας Uf, είναι γύρω στο 1,1 W/m2K

Οι πιο πάνω διαφορές, μπορεί σαν αριθμοί να φαίνονται μικρές, πρακτικά όμως σαν εξοικονόμηση-χρήματα είναι πολύ μεγάλες. Συγκριτικά μάλιστα με τα παλιότερης γενιάς κουφώματα (αλουμίνια χωρίς θερμοδιακοπή, ξύλινα χωρίς ενεργειακούς υαλοπίνακες κ.λ.π.), οι διαφορές αυτές είναι τεράστιες.

Σε κάθε περίπτωση, πρέπει πάντα τα κουφώματα να συνοδεύονται με τα αντίστοιχα παραστατικά, πιστοποιήσεις, από τον κατασκευαστή, που θα δηλώνουν όλα τα χαρακτηριστικά που διαθέτουν. Επικοινωνήστε μαζί μας για μια δωρεάν μελέτη του χώρου σας και την έκδοση μιας προσφοράς για την αντικατάσταση των παλαιών σας κουφωμάτων.

 

Ανοιγόμενα κουφώματα

Προσφέρουν αποτελεσματική μόνωση, μεγαλύτερη ασφάλεια, πολλούς τύπους και σχέδια και δέχονται τζάμι (υαλοστάσιο) και πατζούρι ή ρολό εξωτερικά. Προσφέρουν όλο το άνοιγμα, αλλά χρειάζονται χώρο λειτουργίας στο εσωτερικό του χώρου όπου είναι τοποθετημένα. Τα ανοιγόμενα κουφώματα καταλαμβάνουν σήμερα μεγάλο μέρος στην αγορά και τοποθετούνται κυρίως σε μονοκατοικίες και σε ειδικά κτίρια. Ακόμη τοποθετούνται σε αντικαταστάσεις παλαιών ξύλινων κουφωμάτων. Υπάρχουν σειρές απλές και θερμομονωτικές για περιοχές όπου εκεί απαιτείται η τοποθέτησή τους. Ασφαλώς από οικονομικής άποψης είναι ακριβότερα από τα συρόμενα, έχουν όμως την δυνατότητα και προσφέρουν απεριόριστες εφαρμογές και σωστές λύσεις σε κάθε περίπτωση, δέχονται δε πολλά αξεσουάρ και μηχανισμούς καλύπτοντας κάθε ιδιαίτερη απαίτηση.

 

Επάλληλα - Συρόμενα κουφώματα

Τα συρόμενα κουφώματα είναι ένα ιδιαίτερο γνώρισμα της ελληνικής αγοράς και είχαν το μεγαλύτερο μερίδιο στις κατασκευές κουφωμάτων τις 10ετίες 1970-1980. Χρησιμοποιήθηκαν και χρησιμοποιούνται κατά το πλείστον στις μαζικές κατασκευές (πολυκατοικίες), εκεί όπου επιβάλλεται η οικονομία ως προς τον χώρο. Οι σημερινές σειρές συρομένων κουφωμάτων είναι προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις της αγοράς και προσφέρουν όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερη λειτουργικότητα. Χρειάζονται λιγότερο χώρο για να λειτουργήσουν και δέχονται τζάμι (υαλοστάσιο), σήτα και πατζούρι ή ρολό εξωτερικά. Μπορούν να είναι χωνευτά στον τοίχο (προσφέροντας όλο το άνοιγμα) και εξωτερικά στον τοίχο. Μπορούν ακόμη να είναι δίφυλλα που ενώνονται στο κέντρο του ανοίγματος, ή επάλληλα που κινούνται το ένα δίπλα στο άλλο και πολύφυλλα με ανάλογη λειτουργία.

 

Σταθερά κουφώματα

Αρκετές φορές, θέλοντας να προσφέρουμε μεγαλύτερη θέα και καλύτερη φωτεινότητα σε έναν χώρο, καταφεύγουμε στη λύση μίας σταθερής τζαμαρίας. Ακόμη, ένα σταθερό χώρισμα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αν θέλουμε να χωρίσουμε μόνιμα ή για ειδικές περιπτώσεις έναν μεγάλο χώρο, μία αίθουσα, ένα κατάστημα κ.λ.π. Τα σταθερά χωρίσματα μπορούν να καλύψουν απεριόριστες ανάγκες, τοποθετούνται εύκολα και γρήγορα και είναι πολύ πρακτικά. Χρησιμοποιούνται σε προσόψεις, φεγγίτες, τζαμαρίες, κιόσκια, χωρίσματα κ.ά.

 

Κουρμπαριστά - Τοξωτά κουφώματα

Τοποθετούνται με κάποιο σχετικό μέτρο, χωρίς να καλύπτουν κάποια ιδιαίτερη λειτουργική απαίτηση, εκτός του ότι έχουν μία σημαντική πιστεύουμε συμβολή στην αισθητική του κτιρίου. Επειδή όμως για την κατασκευή τους απαιτούνται ειδικά μηχανήματα (κουρμπαδώροι) αλλά και ειδικές γνώσεις, θα πρέπει να επιλεγεί – όταν φθάσει η ώρα παραγγελίας τους – ο κατάλληλος κατασκευαστής, για τον οποίο θα επιβεβαιωθείτε ότι θα έχει την κατάλληλη υποδομή, αλλά και πείρα. Πάντως σήμερα, πολλοί κατασκευαστές αναλαμβάνουν μεν την τοποθέτηση και την ευθύνη καλής λειτουργίας τοξωτών κουφωμάτων, την κατασκευή τους όμως την αναθέτουν σε εξειδικευμένες εταιρίες, που έχουν και τον κατάλληλο εξοπλισμό.

 

Ειδικές κατασκευές

Πολλές φορές απαιτούνται ορισμένες ειδικές κατασκευές – αίθρια, ηλιακές κατασκευές – για την κάλυψη ορισμένων μεν βασικών αναγκών διαβίωσης, αλλά και για να δώσουν μεγαλύτερες ανέσεις διαμονής σε ένα συγκεκριμένο χώρο. Οι σημερινές τεχνολογικές εξελίξεις στα συστήματα αλουμινίου, επιτρέπουν στον σύγχρονο αρχιτέκτονα ή μελετητή, να δημιουργήσει μεγαλύτερα φωτεινά ανοίγματα στη κατοικία, με την σιγουριά ότι μπορεί να επιτύχει αντοχή, στεγανότητα, θερμομόνωση, λειτουργικότητα, αλλά και σύγχρονη αισθητική. Έτσι, το φαινόμενο των μεγάλων φωτεινών ανοιγμάτων στη σύγχρονη αρχιτεκτονική της κατοικίας, έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις όχι μόνο στις Νότιες Ευρωπαϊκές χώρες, όπου το κλίμα είναι ευνοϊκό, αλλά και στις Βόρειες Ευρωπαϊκές χώρες όπου οι συνθήκες είναι πιο δύσκολες. Στις Βόρειες Ευρωπαϊκές χώρες η προσπάθεια είναι να εκμεταλλευτούν τον λιγοστό ήλιο και το φως και να το «φέρουν» μέσα στο σπίτι. Για να γίνει αυτό, η κατασκευή πρέπει να καλύπτει όλες τις προδιαγραφές μόνωσης, λειτουργικότητας και προπαντός στεγάνωσης κι έτσι μόνο οι εταιρίες αλουμινίου που έχουν αξιόπιστα συστήματα, είναι σε θέση να εξυπηρετήσουν αυτές τις αρχιτεκτονικές εφαρμογές.

 

Συστήματα σκίασης (ρολά - πατζούρια)

Ιδιαίτερη πρόνοια θα πρέπει να ληφθεί και για τον τύπο των ρολών και πατζουριών. Μάλιστα αν επιλεγούν επικαθήμενα ρολά – κάτι το οποίο τα τελευταία χρόνια συνηθίζεται πολύ – αυτό θα πρέπει να ληφθεί υπόψη από την αρχή των κτισιμάτων. Τα ρολά διακρίνονται σε σταθερά (φυλλαράκια) – κυρίως από προφίλ – που χρησιμοποιούνται στα πατζούρια συρομένων και ανοιγομένων κουφωμάτων έχοντας αντικαταστήσει σε μεγάλο βαθμό τα πλαστικά ρολά και σε τυλιγόμενα (επικαθήμενα), τα οποία είναι κατασκευασμένα από διαμορφωμένη ταινία αλουμινίου με «πλήρωση» πολυουρεθάνης. Τα δεύτερα, την τελευταία 5ετία χρησιμοποιούνται ευρέως και με συνεχώς αυξανόμενο ρυθμό, ενώ προτιμούνται και σε παλιές κατοικίες και σε διαμερίσματα σε περιπτώσεις αντικατάστασης των παλαιών ξύλινων ρολών, αφού κυκλοφορούν και σε διάφορα χρώματα απομίμησης ξύλου. Με την προσθήκη των κατάλληλων μηχανισμών, η κίνηση των ρολών γίνεται και ηλεκτρική και τηλεχειριζόμενη.

Σε μεγάλα ανοίγματα (καταστήματα, χώροι γκαράζ), ή και για λόγους επιπρόσθετης ασφάλειας, χρησιμοποιούνται τυλιγόμενα σε άξονα ρολά το φυλλαράκι των οποίων είναι από προφίλ αλουμινίου ενισχυμένης διατομής. Στις περιπτώσεις αυτές και για να μην υπάρξει στο μέλλον πρόβλημα λειτουργίας, θα πρέπει να απαιτείται η εγκατάσταση ισχυρού και αξιόπιστου ηλεκτρικού μοτέρ.

Ρολά PVC

Διαθέτουμε ρολά PVC, κουτιά και μοτέρ.

Τα κουτιά διακρίνονται σε δύο κατηγορίες:

 • Κουτιά εξωτερικά, τα οποία τοποθετούνται σε εξωτερικό χώρο και έρχονται πρόσωπο με τη τζαμαρία.
 • Κουτιά επικαθήμενα, τα οποία τοποθετούνται εσωτερικά όπως για παράδειγμα τοποθετούνται τα πλαστικά ρολά.

Τα ρολά εκτός από κίνηση με ιμάντα στο πλάι έχουν τη δυνατότητα να λειτουργούν και με μοτέρ. Υπάρχουν 3 ειδών μοτέρ με διαφορετική ιπποδύναμη για όλες τις διαστάσεις των ρολών

 • Τα απλά ή ενσύρματα μοτέρ, που συνοδεύονται με εξωτερικό διακόπτη
 • Τα χειροκίνητα μοτέρ, που συνοδεύονται με μανιβέλα
 • Τα ασύρματα μοτέρ, που συνοδεύονται με ασύρματο μονοκάναλο ή εξακάναλο διακόπτη

Ρολά Aλουμινίου

Ρολά με φυλλαράκι αλουμινίου με γέμιση πολυουρεθάνης βάρους 3.5 kgr/m2:

 • Η39
 • Η44
 • Η52
 • Η55

Ρολά βαρέως τύπου με φυλλαράκι αλουμινίου βάρους 8 kgr/m2:

 • προφίλ 37
 • προφίλ 55

Το φυλλαράκι αλουμινίου μπορεί να λευκό ή να βαφεί σε οποιαδήποτε απόχρωση RAL. Και τα δύο είδη ρολών τοποθετούνται σε κατάλληλα κουτιά αλουμινίου με οδηγούς και σε χρώμα που επιθυμεί ο πελάτης. Η διάσταση του κουτιού που επιλέγεται ποικίλει ανάλογα με την διάσταση που έχουμε.

Τα κουτιά διακρίνονται σε δύο κατηγορίες:

 • Κουτιά εξωτερικά, τα οποία τοποθετούνται σε εξωτερικό χώρο και έρχονται πρόσωπο με τη τζαμαρία.
 • Κουτιά επικαθήμενα, τα οποία τοποθετούνται εσωτερικά όπως για παράδειγμα τοποθετούνται τα πλαστικά ρολά. Είναι οπωσδήποτε θερμοδιακοπτόμενα και φέρουν έξτρα μόνωση πολύουρεθά-νης, ώστε να διασφαλίζεται πολύ καλός συντελεστής θερμοδιαπερατότητας Uf

Τα ρολά εκτός από κίνηση με ιμάντα στο πλάι έχουν τη δυνατότητα να λειτουργούν με μανιβέλα και με μοτέρ, καθώς και συνδυασμούς αυτών. Υπάρχουν 3 ειδών μοτέρ με διαφορετική ιπποδύναμη για όλες τις διαστάσεις των ρολών:

 • Τα απλά ή ενσύρματα μοτέρ, που συνοδεύονται με εξωτερικό διακόπτη
 • Τα χειροκίνητα μοτέρ, που συνοδεύονται με μανιβέλα
 • Τα ασύρματα μοτέρ, που συνοδεύονται με ασύρματο μονοκάναλο ή εξακάναλο διακόπτη τηλεχειρισμού. Τα τελευταία είναι δυνατόν να ελέγχονται και από το κινητό μας , το Tablet ή τον υπολογιστή μας, μέσω ειδικής εφαρμογής και internet.

 

Αντικουνουπικά συστήματα (σίτες) αλουμινίου

Κατασκευασμένες με ανθεκτικά υλικά, με στόχο την άψογη εφαρμογή, τη λειτουργικότητα και την αντοχή στη χρήση.

Διατίθενται:

 • Σίτες οριζόντιας κίνησης μονές και διπλές
 • Σίτες κάθετης κίνησης κομμένες σε διάσταση ή σε μπάρα 6m
 • Σίτες ανοιγόμενες σε διάσταση ή σε κιτ
 • Σίτες πλισέ
 • Σίτες σε μπάρα 6m στα 1,60m και 2,40m
 • Σίτες σε τόπι

 

 

Εκτίμηση κόστους / Προσφορά

Ενημερώστε μας για τις ανάγκες σας και θα σας στείλουμε την προσφορά μας.

Έκπτωση 10% για προσφορές μέσω Internet.