Ανακαινίσεις

Η G-ECO παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που καλύπτει κάθε ανάγκη ενός μελετητικού ή κατασκευαστικού έργου. Σε μία γενική ανακαίνιση περιλαμβάνονται ανάλογα με τις ανάγκες του προς ανακαίνιση χώρου, σας παρέχουμε ολοκληρωμένες Διακοσμητικές ή αρχιτεκτονικές προτάσεις, βασισμένες σε οικονομικοτεχνικές μελέτες για επισκευή ή αναπαλαίωση όψεων κτιρίων και μελέτες εσωτερικών χώρων.

Ανάλογα με τις προαναφερθείσες ανάγκες κάθε χώρου, αλλά και τους εκάστοτε οικονομικούς περιορισμούς, μπορούν να υλοποιηθούν από πιστοποιημένα συνεργεία μας, το σύνολο ή ομάδες από τις παρακάτω ενέργειες-εργασίες :

 • Εξωτερική & εσωτερική θερμομόνωση
 • Εξωτερικά & εσωτερικά σοβατίσματα
 • Μονώσεις – Στεγανοποιήσεις
 • Ενεργειακά Κουφώματα - Πόρτες ασφαλείας - Εσωτερικές πόρτες - Κάγκελα Ασφαλείας
 • Συστήματα σκίασης (Πατζούρια – Ρολά) - Γκαραζόπορτες (LINK)
 • Συστήματα Ψύξης – Θέρμανσης, Ενεργειακά τζάκια (μελέτη- κατασκευή-επένδυση) - Εξαερισμός
 • Κεραμοσκεπές - Πέργκολες – Αντικατάσταση ή επισκευή ξύλινων δαπέδων και σκάλας
 • Τοιχοποιίες - Χωρίσματα - Ψευδοροφές
 • Επιδιορθώσεις ή ανακατασκευή στις ηλεκτρολογικές & υδραυλικές εγκαταστάσεις
 • Επισκευές ή αντικατάσταση στα είδη υγιεινής
 • Έπιπλα κουζίνας, ντουλάπας, μπάνιου – Αντικατάσταση ή επιδιόρθωση, τρίψιμο, γυάλισμα δαπέδων (πλακιδίων–μάρμαρου-ξύλινα)
 • Τσιμεντοκονίες – Διακοσμητικές επενδύσεις πέτρας , τούβλου, μάρμαρου,
 • Ελαιοχρωματισμοί - Τεχνοτροπίες
 • Ειδικές κατασκευές σιδήρου
 • Βιομηχανικά & σταμπωτά δάπεδα
 • Συστήματα Ασφαλείας

Γιατί να κάνετε Ανακαίνιση

Ανακαίνιση στην κρίση;
Ναι, μπορούμε! Και το κάνουμε πραγματικότητα στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Στόχος μας είναι όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας να μπορούν να ζουν σε ένα χώρο ευχάριστο που τους κάνει να αισθάνονται όμορφα. Κι αυτό το επιτυγχάνουμε προσφέροντας ανακαινίσεις υψηλής ποιότητας σε χαμηλές τιμές.
Στόχος μας είναι όλο και περισσότεροι ιδιοκτήτες να μπορούν να προσθέσουν Υψηλότερη Αξία στα ακίνητά τους δαπανώντας τα λιγότερα δυνατά χρήματα. Κι αυτό το επιτυγχάνουμε βασιζόμενοι στην Εμπειρία μας και τις μακροχρόνιες σχέσεις που έχουμε με κατασκευαστές υλικών.
Κατανοούμε την Γενική Οικονομική Κρίση στην χώρα μας και χαμηλώνουμε τις τιμές των υπηρεσιών μας.

Η εταιρεία μας διαθέτει συμβούλους οι οποίοι μπορούν να εξασφαλίσουν χρηματοδότηση και επιδοτήσεις για την ανακαίνιση της ιδιοκτησίας σας.

Το Όραμά μας είναι  η Τεχνογνωσία και η Εμπειρία μας να γίνει η βάση για:

 • Το Μέγιστο αισθητικό αποτέλεσμα στον χώρο τον οποίο καθημερινά ζείτε
 • Την Μέγιστη αύξηση της αξίας του ακινήτου σας
 • Όλα αυτά στην πιο χαμηλή τιμή βασιζόμενοι στην οικονομία κλίμακος που επιτυγχάνει η εταιρεία μας

Ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που λειτουργούν ένα χώρο λιανικής γνωρίζουν ότι ενώ τα εμπορικά ακίνητα μπορεί να αγοραστούν και να πουληθούν, όπως κατοικίες, η επένδυση που απαιτείται για να βεβαιωθείτε ότι ένα κατάστημα είναι σε λειτουργία μπορεί να είναι αρκετά σημαντική. Σε αντίθεση με κατοικίες, όπου ο ιδιοκτήτης του κτιρίου θα επισκευάσει σπασμένα υδραυλικά ή εξαρτήματα. Σε ένα κατάστημα όμως οτιδήποτε που πάει στραβά, μπορεί αυτό να καθορίζει αν το δικό σας κατάστημα, του ενοικιαστή ή του αγοραστή, αν θα είναι σε κατάσταση λειτουργίας.

Κατοικίες:

Ανακαινίζοντας το χώρο σας κερδίζεται σε κάθε περίπτωση, διότι:

 • Ανακαίνιση σημαίνει «Εξοικονόμηση ενέργειας, πόρων, άρα και χρημάτων»
  Σε περιόδους κρίσης η ανακαίνιση αποτελεί έξυπνη απόφαση αφού επικρατούν στην αγορά ελκυστικές τιμές και προσφορές από τις οποίες μπορεί κάποιος να επωφεληθεί. Ανακαινίζοντας το ακίνητό σας, το αναβαθμίζεται ενεργειακά, εξοικονομώντας μεγάλα ποσά από τους λογαριασμούς και εξασφαλίζεται ταυτόχρονα καλύτερες συνθήκες διαβίωσης. Αυξάνεται έτσι τόσο την εμπορική του αξία, όσο και την δυνατότητα αξιοποίησής του, είτε για δική σας χρήση, είτε ως χώρου προς μίσθωση.
 • Ανακαίνιση σημαίνει «Έξυπνη και εύκολη λύση»
  Σήμερα  ελάχιστοι  διαθέτουν λεφτά  για να κτίσουν καινούργιο σπίτι. Υπάρχουν όμως πολλοί που διαθέτουν λεφτά για ανακαίνιση. Σε σύγκριση με το κτίσιμο ή την αγορά νέας κατοικίας, η ανακαίνιση είναι με διαφορά η έξυπνη, η γρήγορη και η εύκολη λύση αφού απαιτεί  λιγότερα  λεφτά.  Αν λοιπόν έχεις κάποιο ποσό διαθέσιμο τότε ανακαίνισε τους χώρους σου αρχίζοντας από τους χώρους που ζεις καθημερινά… την κουζίνα, το μπάνιο, τα ερμάρια ….
 • Ανακαίνιση σημαίνει «Επένδυση»
  Με  μια σωστή ανακαίνιση δίνεις περισσότερη αξία στην περιουσία σου. Ιδιαίτερα σε περιόδους κρίσης όπου μπορεί κάποιος να επωφεληθεί από ειδικές τιμές και προσφορές. Με λιγότερα λεφτά μπορεί κάποιος σήμερα να προσθέσει  σημαντική  αξία στο ακίνητό του. Αξία που δεν θα έπαιρνε από μια απλή αποταμίευση.  Με αυτή την έννοια η ανακαίνιση αποτελεί  μια σωστή επένδυση.
 • Ανακαίνιση σημαίνει «Καλύτερη ποιότητα ζωής»
  Η ανακαίνιση σπιτιού βελτιώνει την ποιότητα ζωής αφού βελτιώνει το χώρο που ζούμε, το χώρο που εργαζόμαστε, το χώρο που χαλαρώνουμε. Και όλα αυτά μας δίνουν την ενέργεια να αντιμετωπίσουμε με ανεβασμένη διάθεση την κάθε μέρα.

Επαγγελματικοί χώροι:

Πέρα από τους λόγους που ήδη προαναφέρθηκαν, η ανακαίνιση-αναδιαμόρφωση εμπορικών χώρων είναι συνήθως απαραίτητη για να μεταβεί το κατάστημα σε μια κατάσταση που να ικανοποιεί τις ανάγκες της επιχείρησής του ενοικιαστή, τις δικές σας. Μερικές φορές οι εκμισθωτές θα διαπραγματευθούν μια συμφωνία όπου χειρίζονται μέρος ή το σύνολο του κόστους ανακατασκευής. Ωστόσο, είναι επίσης πιθανό ότι οι δαπάνες για την αναδιαμόρφωση καταλήγουν να είναι η αποκλειστική ευθύνη του ενοικιαστή.

Ενώ η αναδιαμόρφωση περιλαμβάνει πάντα κάποιο χρόνο και χρήμα, επενδύοντας σε καλής ποιότητας υλικά και εξοπλισμό μπορεί να καταλήξει λίγο πιο ακριβό αλλά μακροπρόθεσμα θα χαρίσει πολλά στην επιχείριση σας. Για τους πελάτες, οι ανακαινίσεις αποτελούν υπαινιγμό για ένα κατάστημα επιτυχία, τον πολιτισμό και την επέκταση. Για τους εργαζόμενους, που εργάζονται σε ένα μοντέρνο και καλοσχεδιασμένο κατάστημα ενισχύει το ηθικό της ομάδας και μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον από νέους υποψηφίους εργαζόμενους. Η καλή εικόνα του καταστήματος σας θα βελτιώσει και την ποιότητα εργασίας και την διάθεση των πελατών σας.

Ζητήστε μας προσφορά για την ανακαίνιση του σπιτιού σας

Γιατί ανακαίνιση με την G-ECO

Μία σωστή ανακαίνιση σπιτιού προϋποθέτει την επιλογή έμπειρου συνεργάτη.
Είναι προτιμότερο να επιλέξετε μία ολοκληρωμένη πρόταση ανακαίνισης από τεχνική εταιρεία, η οποία θα περιλαμβάνει και επίβλεψη από έμπειρο στις ανακαινίσεις και κατασκευές μηχανικό, παρά να συνεργαστείτε με μεμονωμένους τεχνίτες ανά εργασία.

Πέραν της επαγγελματικής γνώσης και υποστήριξης που θα έχετε καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου σε αυτήν την περίπτωση, το συνολικό κόστος της ανακαίνισης θα είναι τελικά πολύ χαμηλότερο και η ποιότητα της κατασκευής σαφώς καλύτερη.

Η G-ECO είναι μία κατασκευαστική εταιρεία με ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών στο τομέα της κατασκευής αλλά και της ανακαίνισης:

 • Μονοκατοικιών, μεμονωμένων διαμερισμάτων & πολυκατοικιών
  Είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε το καλύτερο αποτέλεσμα για τις εργασίες που αναλαμβάνουμε, έχοντας επιλέξει τεχνίτες με υψηλά ποιοτικά κριτήρια ώστε να ανταποκρίνονται στις υψηλές προσδοκίες μας. Βασικές αξίες για εμάς αποτελούν η παροχή υπηρεσιών απαράμιλλης ποιότητας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, με πρωτότυπες ιδέες καλύπτοντας απόλυτα τις ανάγκες του πελάτη.
 • Επαγγελματικών χώρων, εταιρικών κτιρίων και ξενοδοχείων
  Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη διακόσμηση και την ανακαίνιση μίας ξενοδοχειακής μονάδας ή ενός επαγγελματικού χώρου, διαθέτοντας εξειδικευμένους συνεργάτες και εξασφαλίζοντας το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα χωρίς να μετριάζεται η ποιότητα κατασκευής. Σε κάθε ανακαίνιση ξενοδοχείου επιζητούμε διαφορετικές και πρωτότυπες ιδέες ώστε κάθε κατασκευή μας να είναι πολύ ιδιαίτερη. 

Σας παρέχουμε με την βοήθεια των πλέον έμπειρων στελεχών & συνεργατών μας, που συμπεριλαμβάνουν:

 • Πολιτικούς Μηχανικούς
 • Ηλεκτρολόγους-Μηχανολόγους  Μηχανικούς
 • Σύμβουλους Επιδοτήσεων και Χρηματοδότησης
 • Διακοσμητές
 • Σχεδιαστές
 • Έμπειρους Τεχνικούς

στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, το βέλτιστο αποτέλεσμα, συνδυάζοντας την πρωτοποριακή αρχιτεκτονική προοπτική, με την ύψιστη ποιότητα των παραδοτέων έργων.

Είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε το καλύτερο αποτέλεσμα για τις εργασίες που αναλαμβάνουμε, έχοντας επιλέξει τεχνίτες με υψηλά ποιοτικά κριτήρια ώστε να ανταποκρίνονται στις υψηλές προσδοκίες μας. Βασικές αξίες για εμάς αποτελούν η παροχή υπηρεσιών απαράμιλλης ποιότητας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, με πρωτότυπες ιδέες καλύπτοντας απόλυτα τις ανάγκες του πελάτη.

Βάσει της οικονομικής ύφεσης που βιώνουμε η ανακαίνιση σπιτιού αποτελεί την καλύτερη λύση για να ανανεώσουμε τους χώρους μας αλλά και τη διάθεσή μας. Μία σωστή και πλήρη ανακαίνιση έχει άριστο αποτέλεσμα στην αισθητική αλλά και στη λειτουργικότητα της κατοικίας.

Είμαστε σε θέση να αναλάβουμε κάθε είδους έργο, από το πιο απλό έως και το πιο απαιτητικό. Επικοινωνήστε μαζί μας για μία επίσκεψη στο χώρο σας ώστε να οριοθετήσουμε μαζί τις κατασκευαστικές ανάγκες σας, σε συνδυασμό με το design που ταιριάζει στο περιβάλλον σας και να σας παρουσιάσουμε μία πρόταση σχεδιασμού στο καλύτερο δυνατό κόστος. Αναλυτικά σας προσφέρουμε:

 • όλο το φάσμα εργασιών που χρειάζεστε από μία αξιόπιστη εταιρεία,
 • το συνολικό κόστος του έργου,
 • αυστηρό χρονοδιάγραμμα έναρξης, εργασιών και παράδοσης του έργου,
 • μελέτη και παρουσίαση του έργου σύμφωνα με το ύψος δαπάνης που έχετε προαποφασίσει,
 • άριστο πιστοποιημένο τεχνικό προσωπικό,
 • ποιοτική εκτέλεση των έργων σύμφωνα με τα αυστηρότερα διεθνή πρότυπα,
 • υψηλή ποιότητα κατασκευής σε λογικές τιμές,
 • γραπτή εγγύηση σε όλες τις παραδόσεις έργων σε εργασία και υλικά,
 • επίσκεψη και απευθείας επαφή με πληθώρα πελατών μας (δική σας η επιλογή) ως καλύτερη πιστοποίηση και εγγύηση της ποιότητας των εργασιών μας.

Βασικά χαρακτηριστικά μας είναι η εμμονή μας στην λεπτομέρεια και η συνεχής παρακο-λούθηση των νέων τεχνολογιών παγκοσμίως. Χρησιμοποιώντας νέες μεθόδους παράγουμε το μέγιστο αποτέλεσμα στην οικονομικότερη τιμή. Θα χαρούμε να μοιραστούμε μαζί σας την αγάπη μας για δημιουργικότητα.

Πακέτα ανακαίνισης

Σημεία μείζονος προσοχής της ανακαίνισης του ακινήτου σας

Πακέτο ανακαίνισης σπιτιού 80 τ.μ.

Πακέτα ανακαίνισης

Μία από τις συχνότερες ερωτήσεις που καλούμαστε να απαντήσουμε είναι γιατί δεν υπάρχουν πακέτα ανακαινίσεων στο site μας και ακόμα και όταν μας ζητούνται αρνούμαστε να κοστολογήσουμε μία ανακαίνιση ως “πακέτο”.

Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια λόγω της οικονομικής κρίσης και του τεράστιου ανταγωνισμού στο χώρο των κατασκευών, πολλές εταιρείες χρησιμοποιούν τα “πακέτα ανακαίνισης” ως τρόπο να προσελκύσουν νέους πελάτες που αναζητούν μία εταιρεία ανακαινίσεων με κύριο γνώμονα το κόστος.

Είναι όμως έτσι; Από την πολυετή εμπειρία μας μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι καμία από τις πολλές ολοκληρωμένες ανακαινίσεις μας δεν ήταν ίδια με καμία άλλη. Κάθε σπίτι είναι διαφορετικό και κάθε ιδιοκτήτης έχει διαφορετικές ανάγκες και διαφορετικές προτιμήσεις.

Όταν για παράδειγμα ένα πακέτο ανακαίνισης αναφέρει ότι περιλαμβάνει δάπεδα laminate είναι προφανές ότι όλα τα δάπεδα laminate (ακόμα και του ίδιου πάχους) δεν έχουν το ίδιο κόστος. Εάν διαλέξετε κάτι πιο ακριβό τότε το κόστος θα ανέβει, ενώ φυσικά αν διαλέξετε κάτι φθηνότερο το κόστος θα παραμείνει σταθερό. Ένα άλλο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα πακέτα ανακαίνισης που περιλαμβάνουν υδραυλικές ή ηλεκτρολογικές εργασίες. Αν καλέσετε έναν τεχνικό για να επισκευάσει την υδραυλική εγκατάσταση του σπιτιού σας θα χρειαστεί πολλές πληροφορίες για να μπορέσει να υπολογίσει με ακρίβεια το κόστος: Το μήκος των σωληνώσεων, το είδος των υλικών, τις επιμέρους ανάγκες σας, τις ιδιομορφίες του χώρου και πολλά άλλα. Όλα αυτά βέβαια δεν τα λαμβάνει υπόψιν του ένα “πακέτο” οπότε εύκολα συμπεραίνουμε ότι είτε οι εργασίες δεν θα είναι αυτές που πρέπει είτε ότι το τελικό κόστος θα είναι διαφορετικό από αυτό μας υποσχέθηκε η εταιρεία.

Όλα τα προαναφερθέντα οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια, σε τελικό αποτέλεσμα πολύ υποδεέστερο της αρχικής προσδοκίας του Πελάτη, αλλά και των υποσχέσεων που δόθηκαν από τις εταιρείες που προσφέρουν τα «πακέτα». Το τελικό κόστος σε ποιότητα, αποτέλεσμα, χρόνο, άγχος, ένταση, τριβές είναι τεράστιο. Και δυστυχώς τις περισσότερες φορές αντίστοιχα τεράστιο είναι και το τελικό οικονομικό κόστος, των φαινομενικά αρχικά οικονομικών «πακέτων».

Η φιλοσοφία μας είναι εντελώς διαφορετική. Εξετάζουμε κάθε ανακαίνιση ξεχωριστά. Συναντιόμαστε με τον ιδιοκτήτη, μαθαίνουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις του, κάνουμε αυτοψία του χώρου και μόνο τότε είμαστε σε θέση να προσδιορίσουμε το ακριβές κόστος της ανακαίνισης. Μάλιστα όσον αφορά τις τιμές μας, λόγω της πολύχρονης παρουσίας και των συνεργασιών μας με επαγγελματίες του χώρου μπορούμε να εγγυηθούμε ότι προσφέρουμε τις χαμηλότερες τιμές στην αγορά.

Αντί λοιπόν να ψάχνετε γενικά και αφηρημένα πακέτα ανακαίνισης, ελάτε να φτιάξουμε ένα εξατομικευμένο πακέτο μόνο για το δικό σας σπίτι, διαμέρισμα ή κατάστημα. 

Ζητήστε μας προσφορά για την ανακαίνιση του σπιτιού σας

 

Σημεία μείζονος προσοχής της ανακαίνισης του ακινήτου σας

Το μεγαλύτερο ποσοστό των ενδιαφερομένων θεωρούν ότι αναθέτοντας την ανακαίνιση του σπιτιού τους σε τεχνική εταιρεία, το κόστος θα είναι υψηλότερο σε σχέση με αυτό που θα ήταν, εάν προχωρούσαν την ανακαίνιση σταδιακά με την κάθε ειδικότητα ξεχωριστά (π.χ. κτίστης, σοβατζής, ηλεκτρολόγος κ.λπ.)

Από την προσωπική μας εμπειρία, σας σημειώνουμε ότι η αποπεράτωση των εργασιών πραγματοποιείται με συνεργεία της εταιρείας και η προμήθεια των υλικών εξαιτίας πολύχρονων συνεργασιών γίνεται σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Επιπροσθέτως, η G-Eco προσδιορίζει εξαρχής όλες τις εργασίες γραπτώς χωρίς επιπλέον κόστη και χωρίς αποκλίσεις (παρά μόνο σε περίπτωση που αφορά περαιτέρω προσωπικές σας επιθυμίες) που συμβαίνει κατά κόρον όταν ο ιδιοκτήτης αναθέτει εργασίες κατά ειδικότητα.

Στο τέλος της ανακαίνισης, θα αντιληφθείτε, σημειώνοντας και συσσωρεύοντας σε μια λίστα το κόστος των συνεργείων και των υλικών που χρησιμοποιήσατε,

 • ότι θα έχετε πληρώσει πολύ περισσότερο απ’ ότι υπολογίζατε διότι η εκτίμηση κόστους ολικής ανακαίνισης απαιτεί πολύχρονη εμπειρία
 • ότι ο συγχρονισμός των συνεργείων είναι πολύ δύσκολος
 • ότι σε περίπτωση ενός προβληματικού συνεργείου, θα χρειαστεί αντικατάστασή του με αποτέλεσμα την καθυστέρηση και των υπολοίπων συνεργείων
 • ότι η διάρκεια της ανακαίνισης θα έχει ξεπεράσει κατά πολύ τον χρόνο που υπολογίζατε
 • ότι δεν θα έχετε επίβλεψη του έργου η οποία απαιτεί πολύ χρόνο και τεχνογνωσία

Επίσης σημαντικό είναι να μελετήσετε την κάθε προσφορά ενδελεχώς ώστε να είστε σε θέση να συγκρίνετε ορθώς μεταξύ δύο ή περισσοτέρων εταιρειών. Βασικό για εσάς είναι να αντιληφθείτε ότι το τελικό κόστος συμπεριλαμβάνει χωρίς εξαιρέσεις όλα τα υλικά και όλες τις εργασίες που απαιτούνται.

Μην διστάσετε να ρωτήσετε τον εκάστοτε συνεργάτης σας που θα αναλάβει την ανακαίνιση εάν τα υλικά που χρησιμοποιεί είναι ασφαλή και πιστοποιημένα.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η εμπειρία της εταιρείας που θα αναλάβει τις εργασίες ώστε να γνωρίζει τα κατάλληλα υλικά που θα χρησιμοποιήσει σε κάθε περίπτωση.
Για παράδειγμα πολλοί ενδιαφερόμενοι μας αναφέρουν ότι φούσκωσαν τα πλακίδια δαπέδου τους. Δεν είναι τυχαίο. Αυτό οφείλεται σε φθηνές κόλλες πλακιδίων ή σε κακή ποιότητας κατασκευής της τσιμεντοκονίας.

Πολλές φορές οι ενδιαφερόμενοι προσηλώνονται στα υλικά που θα δώσουν την τελική εικόνα του σπιτιού και προσπερνούν τις λεγόμενες «εσωτερικές εργασίες» π.χ. ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις. Όταν ανακαινίζουμε ολικώς ένα σπίτι δεκαετιών, είναι απαραίτητο και απαιτητό να πραγματοποιηθεί νέα ηλεκτρολογική εγκατάσταση και υδραυλική εγκατάσταση για την ασφαλή λειτουργία των ηλεκτρολογικών και υδραυλικών στοιχείων.

Πολλοί εκ των συναδέλφων αναφέρουν ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ το οποίο δεν είναι κατανοητό από το ευρύ κοινό το τι περιλαμβάνει. Θα πρέπει να έχετε κατανοήσει διαβάζοντας μία προσφορά εάν πρόκειται να πραγματοποιηθεί ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ή ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ώστε να αποφασίσετε τι θα εκτελέσετε έχοντας πλέον επίγνωση του θέματος και της οικονομικής διαφοροποίησης.

Νέα ηλεκτρολογική εγκατάσταση
Αποξηλώνουμε τον παλαιό πίνακα, τους παλαιούς πριζοδιακόπτες και όλα τα παλαιά καλώδια και τοποθετούνται όλα εξαρχής.. Εάν απαιτούνται νέες παροχές, γίνεται διάνοιξη τμημάτων τοίχων για να εγκατασταθούν.

Ηλεκτρολογικός έλεγχος
Πολλές φορές στις προσφορές αναφέρεται ότι θα γίνει ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ. Στον ηλεκτρολογικό έλεγχο δεν πραγματοποιείται καμία εργασία παρά μόνο γίνεται έλεγχος της σωστής λειτουργίας των ήδη υπαρχόντων παροχών πριζοδιακοπτών και έλεγχος του παλαιού πίνακα που θα μπορούσε να γίνει και πριν την ανακαίνιση. ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΊΤΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΛΩΔΙΩΝ.

Το κόστος την νέας ηλεκτρολογικής εγκατάστασης είναι υψηλότερο γι’ αυτό συνήθως αποφεύγεται να αναφερθεί εξαρχής και παρουσιάζεται ως πρόταση κατά την διάρκεια της ανακαίνισης.

Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο που χρήζει προσοχής είναι η ανακαίνιση μπάνιου η οποία παρερμηνεύεται.
Υπάρχουν δύο μορφές ανακαίνισης λουτρού-μπάνιου:

 • Στην πρώτη περίπτωση αποξηλώνονται μόνο τα εμφανή στοιχεία του λουτρού δηλαδή τα είδη υγιεινής, οι μπαταρίες και τα πλακίδια και τοποθετούνται νέα.
 • Στην δεύτερη περίπτωση, αποξηλώνονται όλα τα εμφανή στοιχεία (είδη υγιεινής, μπαταρίες, πλακίδια) και επιπροσθέτως αποξηλώνονται οι παλαιοί σοβάδες, η τσιμεντοκονίά του δαπέδου και όλοι οι παλαιοί υδραυλικοί σωλήνες. Τοποθετούνται οι νέοι υδραυλικοί σωλήνες, γίνεται έκχυση τσιμεντοκονίας, σοβατίζονται οι τοίχοι και κατόπιν προχωρούμε στην τοποθέτηση των νέων εμφανών στοιχείων.

Συνοπτικά στην πρώτη περίπτωση παραμένει η παλαιά υδραυλική εγκατάσταση ενώ στην δεύτερη έχουμε νέα υδραυλική εγκατάσταση.

Σε πολλές προσφορές όταν υπάρχει ανακαίνιση εξωτερικών κουφωμάτων, αναφέρεται ότι θα τοποθετηθούν κουφώματα αλουμινίου και καταλήγουν να είναι ποιότητας PVC αγνώστου προελεύσεως λόγω κόστους.

Επιπλέον στην περιγραφή της πόρτας ασφαλείας που ίσως τοποθετήσετε, εκτός από τα κλειδώματα που περιέχει, θα πρέπει να είστε ενήμεροι εάν πρόκειται για πόρτα μονής ή διπλής θωράκισης. Η μονής θωράκισης είναι όμοια σε βάρος με μία εσωτερική πόρτα.

Εν κατακλείδι, κύριος παράγοντας της επιλογής της εταιρείας που θα εμπιστευθείτε την ανακαίνιση του διαμερίσματος σας είναι ο συνδυασμός αξιόπιστης εταιρείας με εμπειρία εργασιών , χρήση αξιόπιστων υλικών και ανταγωνιστικής τιμής.

Μία ματιά από εργασίες εταιρειών μπορείτε να έχετε από τις εκάστοτε ιστοσελίδες, προσέχοντας όμως οι φωτογραφίες που παρουσιάζονται να είναι από πραγματικά έργα (στάδια ανακαίνισης) και όχι φωτορεαλιστικά έργα.

Ζητήστε μας προσφορά για την ανακαίνιση του σπιτιού σας

 

Πακέτο ανακαίνισης σπιτιού 80 τ.μ.

Αποξήλωση της παλιάς πόρτας εισόδου και τοποθέτηση καινούργιας πόρτας ασφαλείας με διπλή θωράκιση, με 18 σημεία κλειδώματος περιμετρικά, μηχανισμό ελεγχόμενου ανοίγματος ή λειτουργία σύρτη, κλειδαριά ασφαλείας CISA GEAR γραναζωτή, αυτόματος ρυθμιζόμενος ανεμοφράκτης, προστατευτικό κυλίνδρου defender ατσάλινο, κύλινδρος ασφαλείας CISA ASTRAL κλάση 4 με σετ επενδύσεων με επένδυση inox σε πέντε διαθέσιμα χρώματα, wenge-δρυς- κερασιά- καρυδιά και γκρι καρυδιά.

Αποξήλωση των παλιών εσωτερικών πορτών και τοποθέτηση καινούργιων πορτών laminate με κάσσα  από plakaz σε τετράγωνη ή οβάλ όψη με πόμολα και κλειδαριά 4 τεμάχια.

Αποξήλωση της παλιάς κουζίνας και τοποθέτηση νέας μέχρι 8 μέτρα με βακελίτη η ακρυλικό ντουλάπι, με άνθυγρο πάγκο 4cm με πόμολα επιλογής, με κάδο σκουπιδιών ενσωματωμένο στο πορτάκι και με ανοξείδωτο κάλυμμα στην βάση του ντουλαπιού, με  μηχανισμούς φρένου, νεροχύτη ανοξείδωτου, μπαταρία GROHE, μοντέρνα  ευρωπαϊκά πλακίδια και αποροφητήρα καμινάδα  χρώματος inox.

Αποξήλωση των παλιών ειδών υγιεινής και πλακιδίων του λουτρού σας και τοποθέτηση μοντέρνο πλακάκι  ευρωπαϊκής  προέλευσης άσπρης πάστας σε πολλές επιλογές με διαστάσεις  25x40 cm με μπανιέρα ακρυλική μάρκας JACCUZI ή ντουζιέρα 80x80 η 90x90 με καμπίνα από κρύσταλλο. Αξεσουάρ μπάνιου μοντέρνα ορειχάλκινα με 15 έτη εγγύηση, μπαταρίες GROHE για τον νιπτήρα και την μπανιέρα η την ντουζιέρα. Επίσης έπιπλο μπάνιου 75 ή 90 cm με μοντέρνο τετράγωνο νιπτήρα με καθρέπτη και λεκάνη της  IDEAL STANDARD.

Τοποθέτηση δαπέδου άριστης ποιότητας  (laminate) σε πολλές χρωματικές επιλογές.

Τρίψιμο και σπατουλάρισμα όπου χρειάζεται και βάψιμο όλων των εσωτερικών χώρων  με επιλογή της απόχρωσης μέχρι τρία χρώματα.

Κόστος: 11.700 € (χωρίς Φ.Π.Α.)

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια επίσκεψη στο χώρο σας ώστε να οριοθετήσουμε μαζί τις κατασκευαστικές ανάγκες σας, σε συνδυασμό με το design που ταιριάζει στο περιβάλλον  σας και έπειτα να σας παρουσιάσουμε μια πρόταση σχεδιασμού στο καλύτερο δυνατό κόστος.

 

 

 

Εκτίμηση κόστους / Προσφορά

Ενημερώστε μας για τις ανάγκες σας και θα σας στείλουμε την προσφορά μας.

Έκπτωση 10% για προσφορές μέσω Internet.